Welcome to our website !

My Kidney Bean

Story about me, family & my Baby

The Sweetest Gifts

By 2:29:00 PM , ,

On my 36th Birthday 2 week ago, she is the best gift that I ever had... I couldn't as for more or change it with anythings.
Then hubby gave me another surprise...
Never imagine that I got the sweetest gifts this year...
I'm feel blessed in every way cause I received a cute (not so) little healthy baby & wonderful hubby
Love you both forever
Kiss kiss

You Might Also Like

5 comments

  1. Happy belated bday ya Sandra :) dapet surprise apa dari hubby *kepo.com* hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you bonit :)
      Surprise dari hubby dapet yang aku mau hahahaha ngga ngejawab ya.. malu aaah #lho :D

      Delete
  2. happy belated bday mba.. :D smoga dberikan kesehatan dan panjang umur, smoga jadi ibu yang ciamik untuk raya yang shalihah dan istri yang slalu di kangenin sama suaminya :)

    ReplyDelete
  3. iya mba,
    btw, aku kan kmrn daftar ilead via tlp nih mba? apa chance aku lbh besar kalo aku dateng? ngaruh gak sih? :P aku takut dan harap2 cemas ga dapet spot nih :(

    ReplyDelete